Pico ja Teija haastoivat meidät paljastamaan Iisakin seitsemän synkintä salaisuutta. Tässäpäs teille noloja salaisuuksia:

1. Melassivettä on saatava aina ajon jälkeen sankollinen. Ilman sitä ei voi olla paikallaan, saati mennä karsinaan. Makeaherkku on juotava niin nopeasti, että siihen meinaa tukehtua tai vähintäänkin yskittää. Siksipä juottajan onkin säännösteltävä vesi kolmeen erään, joka taas kiukuttaa Iisakkia..

2. Kaikkea täytyy pitää suussa! Olipa se sitten aitatolppa, lankku, riimunnaru tai hansikas, se maistuu aina hyvälle ja sillä on mukava leikkiä. Tavaroitahan voi myös nakella ympäriinsä ja hakea. Ja vetoleikit ihminen tavaran toisessa päässä, kumpi voittaa?

3. Bootsien hajoitus. Jos kumikellot sattuu jäämään ihmisillä väärään paikkaan, niitä ei pian ole.

4. Pissirannut takajaloissa. Ne vaan tulee vahingossa, kun roikottaa menenään.

5. Jos leikintuiskeessa menee esimerkiksi rengas kaulaan, Iisakki ei saa sitä itse pois.

6. Betonipölyn levittäminen talliin. Joskus on kiva kaivaa karsinanlattialle iso kolo muhista, ja sitten jyskyttää hokeilla vähän betonia ilmaan. Nyt  karsinanpohjassa onkin inhottavat kumimatot.

7. Iisakki nuoli rakkaan sisarensa Tijuanan turpaa pari päivää sitten pariin otteeseen. Sisko oli juuri syönyt rehuja, joten turpa oli ihanassa mössössä. Pojalla oli nälkä, joten voi kamala, kuinka hyvältä mössö maistui! Tämä on noloa, jos mikä!

En haasta ketään, mutta jos joku haluaa haastaa itsensä niin olkaa hyvät!